Birželio mėnesio veiklų grafikas

Kviečiame susipažinti su birželio mėnesio veiklų grafiku ir atrasti sau ir šeimai aktualius užsiėmimus. Šeimų stiprinimo užsiėmimai Grendavėje ir pozityvios tėvystės mokymai Paluknyje jau įpusėję, tačiau kviečiame jungtis į šeimų stiprinimo grupę Lentvaryje. Šeimų stiprinimo užsiėmimuose mokomės efektyvaus bendravimo, reikšti jausmus, įveikti stresą, užmegzti ir palaikyti kontaktą, planuoti veiklas bei siekti bendro tikslo.

Pirmą mėnesio ketvirtadienį moteris kviečiame prisijungti į emocinės paramos grupę. Grupė skirta moterims, kurios patiria smurtą šeimoje, išgyvena krizę ar patiria kitokių sunkumų, jaučiasi pažeidžiamos susidūrusios su tam tikromis situacijomis ir ieškančios paramos, pagalbos, išklausymo, palaikymo ar nuoširdaus pabuvimo šalia. Emocinės paramos grupėje dažniausiai kalbamės apie viską, kas siejasi su emocijomis, jausmais vakar dienos kontekste ar čia ir dabar. Išklausome viena kitą, palaikome, dalijamės įžvalgomis, kartais net ir patarimais.

Birželio 15 d. visus tėvelius su vaikais kviečiame aktyviai praleisti šeštadienio dieną ir dalyvauti įvariose sporto rungtyse pagal amžiaus grupes. Šeimų sporto šventė vyks Paramos šeimai ir vaikams centre, Aukštadvario g. 33, Mikniškių k. Trakų r. sav.

Mėnesio pabaigoje kaip įprasta kviečiame dalyvauti tėvų, globėjų ir įtėvių emocinės paramos grupėje. Emocinės paramos grupės – tai grupės susitikimai, skirti tėvams, auginantiems nepilnamečius vaikus. Grupėje sukuriama saugi erdvė dalintis iškylančiais sunkumais bei keistis tarpusavio palaikymu. Emocinės paramos grupės apjungia tėvus, globėjus, įtėvius ir jų patirtis, įkvepia, suteikia daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi.

Birželio paskutinę savaitę tėvus kartu su vaikais kviečiame dalyvauti 5 dienų nemokamoje šeimų stovykloje. Šeimos gyvenimui reikalingų įgūdžių stovykla skirta padėti spręsti socialines problemas, mažinti socialinę atskirtį bendraujant nekasdienėje aplinkoje, dalyvauti grupiniuose socialinio darbo užsiėmimuose bei užsiimti mėgstama veikla!

Išsamesnė informacija dėl užsiėmimų grupių ir registracija į individualias psichologo konsultacijas vaikams ir tėvams el. paštu info@trakuseimoms.lt arba telefonu 8 612 87 316.