Pozityvios tėvystės užsiėmimai tėvams!

Dalinamės džiugia naujiena, pradedama išankstinė registracija į pozityvios tėvystės mokymų programą VISIEMS Trakų rajono savivaldybėje gyvenantiems tėvams/globėjams! 

Kaip bendrauti? Kaip auklėti? Kaip teisingai? Atsakymus į šiuos ir daugelį kitų, iškilusių klausimų, galėsite rasti Pozityvios tėvystės užsiėmimų grupėje tėvams/globėjams. Programos metu su kitais tėvais/globėjais mokysitės geriau suprasti ir pažinti savo vaikus, jų poreikius ir raidos tarpsnius. Pozityvi tėvystė – tai ne tik vaiko auklėjimo filosofija, bet ir nelengvas kasdieninis darbas su savimi. Užsiėmimų metu suaugusieji dalinsis savo patirtimi, įžvalgomis, lektorius prižiūrės diskusijas ir papildys jas savo pastebėjimais, perteiks svarbias ir daug padėti galinčias teorines ir praktines žinias.

Norite prisijungti? 🙂

Programa bus vykdoma visoje Trakų rajono savivaldybėje, grupės bus formuojamos pagal besiregistruojančio asmens gyvenamąją vietą, planuojama užsiėmimų pradžia rugpjūčio mėnesis. Dėl tikslesnės užsiėmimų pradžios datos, laiko ir vietos kviečiame sekti informaciją mūsų internetinėje svetainėje arba pasinaudoti išankstinės registracijos galimybe. Užsiėmimai NEMOKAMI.

 

Išankstinė registracija:

Tel.: +370 617 97 674;

El. paštu: info@paslaugosseimoms.lt

https://paslaugosseimoms.lt/kontaktai/

Bendruomeniniai šeimos namai

 

Užsiėmimai bus finansuojami Europos Sąjungos.