KVIEČIAME REGISTRUOTIS Į NAUJAI RENKAMAS UŽSIĖMIMŲ GRUPES

Kviečiame registruotis į naujai renkamas mokymų grupes gruodžio mėnesį ir dalinamės ankstesnių grupių akimirkomis!
POZITYVIOS TĖVYSTĖS PROGRAMA BESILAUKIANTIEMS KŪDIKIO skirta mamoms ir tėčiams, siekiantiems pasirengti svarbiam įvykiui – vaiko atėjimui į gyvenimą: nėštumo eiga, gimdymas, pogimdyvinis periodas ir pirmieji vaiko metai. Užsiėmimų metu bandysite pajusti, kaip keičiatės patys, besilaukdami kūdikio, kas vyksta gimus vaikeliui, kaip išgyvenate motinystę/ tėvystę, pasiaiškinsite, kaip psichologiškai ir emociškai auga ir keičiasi vaikas, stengsitės empatiškai įsijausti į kūdikio vidinį pasaulį, bandysite ieškoti sprendimų, kaip sudėtingose situacijose nepasimesti ir padėti kūdikiui augti.
POZITYVIOS TĖVYSTĖS MOKYMUOSE TĖVAMS, GLOĖJAMS sužinosite apie vaikų raidos ypatumus įvairiais amžiaus tarpsniais ir vaiko amžiui tinkamus auklėjimo metodus, veiksmingas auklėjimo strategijas ir jas išbandysite praktiškai (supratimas dėl kokių priežasčių vaikai dažniausiai neklauso tėvų ir demonstruoja savo nepageidaujamą elgesį, natūralių ir logiškų pasekmių naudojimas, ribų ir taisyklių nustatymas, skatinimo sistemos ir kt. temos). Stiprinsite pasitikėjimą savimi auklėjant vaikus (neigiamų emocijų ir streso valdymas).
ŠEIMŲ STIPRINIMO PROGRAMOJE – stiprinsite tėvų ir vaikų tarpusavio ryšį. Mokysitės kurti namuose atmosferą, kurioje šeimos nariai pasitiki vieni kitais, vyrauja pozityvi nuotaika bei saugumas. Tiek tėvai, tiek vaikai užsiėmimų metu mokysis įvairių socialinių ir gyvenimo įgūdžių bei stiprins savo emocinį intelektą.
Registracija: http://bitly.ws/aJR2