KVIEČIAME TĖVUS, GLOBĖJUS IR ĮTĖVIUS Į EMOCINĖS PARAMOS GRUPĘ

Vaikas tėvams yra ir džiaugsmas, ir iššūkis, reikalaujantis nemažų pastangų ir žinių. Kartais nutinka taip, kad iškylančios problemos auginant vaikus tampa nepakeliamos ir išmuša tėvus iš vėžių. Labai svarbu užbėgti tam už akių, būti pasiruošus iššūkiams, turėti sukauptą žinių bagažą ir – labai svarbu – palaikymą bei supratimą, kad tai patiria ir daugiau tėvų.

Emocinės paramos grupės – tai grupės susitikimai, skirti tėvams, auginantiems nepilnamečius vaikus. Grupėje sukuriama saugi erdvė dalintis iškylančiais sunkumais bei keistis tarpusavio palaikymu. Emocinės paramos grupės apjungia tėvus, globėjus, įtėvius ir jų patirtis, įkvepia, suteikia daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi.

Kartą per mėnesį – kiekvieno mėnesio paskutinį trečiadienį Trakų rajono paramos šeimai ir vaikams centre, patogiu laiku po darbo vyksta emocinės paramos grupės, į kurias kviečiamos ir globėjų bei įtėvių šeimos. Grupę veda psichologė, vieno užsiėmimo trukmė – 3val. Dalyvavimas jose – nemokamas. Kviečiame dalyvauti!

Emocinės paramos grupės:
Vieta: Aukštadvario g. 33, Mikniškių k., Trakų sen.
Laikas: vasario 27 d., 18:00-21:00 (su pertraukėle)

Kontaktai pasiteiravimui ir registracijai: psichologė Lina l.noreikiene@trakuseimoms.lt arba telefonu 8 620 79 703.