Šeimų sporto šventė

Birželio 16 d. Paramos šeimai ir vaikams centre šeimos rinkosi aktyviai praleisti laiką ir kartu paminėti Tarptautinę vaikų gimimo dieną.

Šiais metais į šeimų sporto šventės rungtis registravosi 22 komandos kartu su būriu sirgalių. Susirinkusius šventės dalyvius sveikino merė Edita Rudelienė, o aerobikos užsiėmimų instruktorė ir kalanetikos mokytoja Vilma Puišienė padėjo žaidėjams apšilti prieš rungtis.

Šeimos varžėsi 8 rungtyse: žaidė futbolą, smiginį, rungtyje ,,Taiklioji ranka“ rinko taškus, mėtydami kamuolį į krepšinį, dalyvavo linksmųjų estafečių rungtyse, gaudė ,,skraidantį juoką“, mėgino kurti strategijas ir vikrumu pagriebti totemą, mėtė žiedus bei kovojo gigantiško tinklinio rungtyje.

Šiais metais rungtys buvo skirstomos pagal vaikų amžiaus grupes, iš viso renginio pabaigoje šeimos komandos buvo apdovanotos 11 rungčių kategorijose, už pirmąsias tris vietas, pasižymėjusioms taiklumu, vikrumu ir ištverme. Šventės dalyviai buvo apdovanoti taurėmis ir rėmėjų prizais, kuriuos šiais metais skyrė Trakų rajono savivaldybė, grožio salonas ,,Grožio oazės“,  restoranas ,,Le Vivier Trakai“, tekstilės gaminiais prekiaujanti įmonė UAB  ,,Nostra“,  jojimo klubas ,,Night Rider“, Oregano pica, sveikatinimo ir SPA centras ,,Trasalis –Trakai Resort & SPA”, pramogų ir nuotykių parkas ,,Ąžuolynė“, UAB ,,Sorbum Group“.

 

Norisi pasidžiaugti, kad kiekvienais metais dalyvaujančių šeimų skaičius didėja, o dalyvių motyvacija ir varžybinis kovingumas auga. Nuoširdžiai dėkojame visiems dalyvavusiems, prisijungusiai prie šios šventės organizavimo bei rėmėjams už nugalėtojams įsteigtus prizus.